Ve středu 8.5. jsou naše prodejny z důvodu státního svátku zavřené.

Z důvodu MS v hokeji v O2 Aréně nelze 8.-26.5. u pražské prodejny parkovat. Samotný provoz prodejny bez omezení. Více zde.

ELECTRO HARMONIX 44 Magnum

pedálový kytarový efekt typu preamp

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807
Obrázek k článku SOUTĚŽ O EFEKT NUX

SOUTĚŽ O EFEKT NUX

Soutěžte na Facebooku o kytarový efekt NUX Číst dále »

Obrázek k článku JAK VYBRAT KYTAROVÝ ZESILOVAČ

JAK VYBRAT KYTAROVÝ ZESILOVAČ

Kytarové zesilovače se liší způsobem výroby nebo požadovaným výkonem. Číst dále »

Alternativy k ELECTRO HARMONIX 44 Magnum

LANEY LX120R Head Camo

LANEY LX120R Head Camo

Kytarový zesilovač, série: LX, výkon: 120W @ 4Ohm, 2 kanály, nezávislá 3pásmová ekvalizace, reverb, efektová smyčka, line out, CD in, vstup pro footswitch (není součástí), barva: Camo

6 990 Kč
Na objednání
Pohlídat dostupnost produktu
LANEY LX120R Head Red

LANEY LX120R Head Red

Kytarový zesilovač, série: LX, výkon: 120W @ 4Ohm, 2 kanály, nezávislá 3pásmová ekvalizace, reverb, efektová smyčka, line out, CD in, vstup pro footswitch (není součástí), barva: Red

6 990 Kč
Na objednání
Pohlídat dostupnost produktu
LANEY LX120R Head

LANEY LX120R Head

Kytarový zesilovač, série: LX, výkon: 120W @ 4Ohm, 2 kanály, nezávislá 3pásmová ekvalizace, reverb, efektová smyčka, line out, CD in, vstup pro footswitch (není součástí)

6 990 Kč
Skladem u dodavatele

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

Pedál 44 Magnum patří do série efektů Power Amp a jedná se o malý kytarový zesilovač od firmy Electro Harmonix, který má pevnou kovovou konstrukci, masivní spínač, jeden potenciometr a dva vstupy na 6,3 jacky. Jedná se o vylepšenou verzi populárního 22 Caliber.


Efekt tedy po připojení k reproboxu o impedanci 8, nebo 16 Ohmů dodává výkon 44 wattů. Optimalizován je především pro elektrickou kytaru, ale neznamená to, že by nespolupracoval s ostatními nástroji. Jedná se tak o velice kompaktní efekt. Ovládat ho můžeme pomocí jednoho potenciometru, který určuje hlasitost výstupu. Dále je zde přepínač, jehož přepnutím do polohy Bright zvýrazníme vyšší frekvence. Efekt je napájen adaptérem, který je součástí balení.


Tento efekt je vhodný pro ty, kteří mají zájem o velice kvalitní a mobilní kytarový zesilovač.


Mám připomínku k popisu

O značce Electro Harmonix

Americká firma Electro-Harmonix byla založena v roce 1968. V současnosti patří mezi největší výrobce kytarových a baskytarových pedálových efektů všeho druhu. Mezi nejslavnější modely patří první krabičky flanger Electric Mistress, první analogový delay bez pohyblivých častí Memory Man, kytarový syntetizér Micro Synthesizer, fuzz zkreslení Big Muff , chorus Small Clone nebo první lampový distortion Hot Tubes. V osmdesátých letech pak přišel na trh jeden z prvních digitálních delay looperů 16 Second Digital Delay. Počátkem devadesátých let nastala ve firmě změna a EHX začali místo efektů prodávat lampy do zesilovačů . Brzy však nastala poptávka po vintage efektech a firma začala vyrábět reissue modely původních krabiček v menším provedení jako řady Micro a Nano. Efekty EHX najdeme v pedalboardech celé řady významných kytaristů a baskytaristů. Ze světových jmen stojí za zmínku Kurt Kobain, Flea, Billy Corgan, Chris Cornell, John Frusciante, David Gilmour, Thom Yorke, Jack White a další.