V pátek 29.3. jsou naše prodejny otevřeny! Na Velikonoční pondělí 1.4. jsou z důvodu státního svátku zavřené. Expedice zboží probíhá do 28.3. a poté od 2.4.

Nezapomeňte zaregistrovat svůj nákup nad 1 000 Kč do soutěže! Více info ZDE.

YAMAHA CGS102 AII Natural

Klasická kytara, velikost těla: 1/2, top: smrk, zadní deska + luby: meranti, krk: nato, hmatník: palisandr, barva: Natural

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807
Obrázek k článku SOUTĚŽ O EFEKT NUX

SOUTĚŽ O EFEKT NUX

Soutěžte na Facebooku o kytarový efekt NUX Číst dále »

Obrázek k článku JAK VYBRAT KLASICKOU KYTARU

JAK VYBRAT KLASICKOU KYTARU

S výběrem první klasické kytary vám rádi pomůžeme. Číst dále »

Alternativy k YAMAHA CGS102 AII Natural

CORT AC50 - Open Pore Natural

Součástí měkký obal

CORT AC50 - Open Pore Natural

Klasická kytara - velikost těla: 1/2, top: smrk, zadní deska + luby: mahagon, krk: mahagon, hmatník: merbau, polstrovaný bag, barva: Open Pore Natural

3 890 Kč
Skladem
Tento produkt je na skladě a může být okamžitě expedován.

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

 
YAMAHA CGS102 AII Natural
 
CG102 AII je klasická kytara poloviční velikosti značky Yamaha, která spadá do série CG. Ačkoli se jedná o základní model určený začátečníkům a studentům (velikost odpovídá dětem ve věku 5-8 let), má nástroj stejně jako ostatní kytary řady CG nově řešené žebrování, které mu dodává vynikající odezvu a bohatou rezonanci. Podpěra kobylky zaručuje lepší přenos vibrací do těla kytary, která tak disponuje plným a vyváženým zvukem. Není náhoda, že se v případě CG102 AII jedná o jeden z nejrozšířenějších nástrojů používaný k hudební výuce.
 
Vlastnosti
Zadní ozvučnice a luby jsou vyrobeny z meranti, přední deska je smrková. Krk je vyroben ze tří vrstev laminované dřeviny nato. Tato konstrukce zlepšuje pevnost a stabilitu nástroje, umožňuje nižší dohmat a napomáhá odolnosti vůči změnám tvaru. Krk je o něco užší než u modelů standardní velikosti a spolu s odlehčenou konstrukcí usnadňuje dětem úchop. Hmatník je stejně jako kobylka vyroben z palisandru, menzura nástroje činní 535 mm. Ladění zajišťují firemní mechaniky RM 1252X. Kytara je vyrobena v odstínu Natural s lesklou povrchovou úpravou.
 
Specifikace
•    Typ: klasická, velikost 1/2 (5-8 let)
•    Tělo: meranti
•    Top: smrk
•    Krk: nato
•    Hmatník: palisandr
•    Kobylka: palisandr, sedlo Urea
•    Počet pražců: 19
•    Šířka nultého pražce: 48 mm
•    Nultý pražec: plast
•    Menzura: 535 mm
•    Mechaniky: RM 1252X
•    Barva: Natural
•    Povrchová úprava: lesk

Mám připomínku k popisu

O značce Yamaha

Společnost Yamaha je největším světovým výrobcem hudebních nástrojů a zvukové techniky. V jejím portfoliu najdete naprosto vše, od dostupných akustických i elektrických nástrojů určených začátečníkům, přes jejich precizně zpracované varianty určené hudebním profesionálům, až třeba po špičkové digitální mixážní pulty používané v nejlepších světových studiích. Ať už se jedná o výrobky cenově příznivé nebo výrobky profesionální, vždy mají jedno společné – nejvyšší možnou úroveň kvality a zpracování, kterou v dané cenové kategorii můžete najít. Logo Yamaha zavazuje – firma má zcela jinou filozofii než většina ostatních výrobců, kteří se snaží jen co nejrychleji prodat levné zboží s proměnlivou kvalitou, určené nezkušeným začátečníkům a dále se o zákazníka nezajímají. Yamaha se snaží své zákazníky udržet po celou jejich hudební kariéru, má totiž co nabídnout všem – začínajícím, pokročilým i profesionálům, a jen spokojení zákazníci se vracejí.