V pátek 29.3. jsou naše prodejny otevřeny! Na Velikonoční pondělí 1.4. jsou z důvodu státního svátku zavřené. Expedice zboží probíhá do 28.3. a poté od 2.4.

Nezapomeňte zaregistrovat svůj nákup nad 1 000 Kč do soutěže! Více info ZDE.

STEINBERG Groove Agent 4

Virtuální bubeník / groove modul

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807
Obrázek k článku Focusrite Clarett+ Octopre vyhlášen jako "Best Microphone Preamp“

Focusrite Clarett+ Octopre vyhlášen jako "Best Microphone Preamp“

Prestižní ceny SOS Awards 2023 znají své vítěze. Clarett+ OctoPre byl vyhlášen jako "Best Microphone Preamp“ – tedy nejlepší mikro... Číst dále »

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

Virtuální bubeník / groove modul


Mám připomínku k popisu

O značce Steinberg

Steinberg Media Technologies GmbH je německá společnost zabývající se vývojem hudebního softwaru a hardwaru. Založili ji v roce 1984 Karl Steinberg a Manfred Rürup. Jedna z vlajkových lodí značky, software Cubase, byla ve verzi pro Atari uvedena na trh v roce 1989. Cubase se brzy stal oblíbeným DAW v mnoha studiích, v roce 1999 už měla úspěšná německá firma 180 zaměstnanců a tržby ve výši 25 milionů marek. V roce 2004 se stal Steinberg dceřinou společností značky Yamaha, tato fúze umožnila rozšíření vývoje a výsledkem byly nové typy audio rozhraní UR, MR, CC a CI. Steinberg získal za své produkty několik významných ocenění (např. MIPA) a vytvořil několik technologií, které se staly standardy, např. VST rozhraní pro plug-iny nebo protokol ASIO