HORKÁ NOVINKA! Mikrofon Shure MV7+ ideální na podcasty i gaming. Prohlédněte si ho ZDE.

PEARL MMP924XP Masters Premium Maple - Red Glass

Pokročilá bicí souprava - průměry: 22", 12", 13", 16

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

 
PEARL MMP924XP Masters Premium Maple - Red Glass
 
Bicí souprava Masters Premium Maple je profesionální nástroj, který oplývá atributy nejvyšších řad společnosti Pearl. Jedná se především o výběrové dřevo severoamerického javoru, které přináší charakteristickou barvu a průraznost. Bubny tak mají dnes již legendární plný a frekvenčně bohatý zvuk, pro který získaly obrovskou popularitu napříč hudebními styly. Rovněž preciznost výroby se zaměřením i na ty nejmenší detaily vyzdvihuje tuto řadu vysoko nad průměr. Sada obsahuje basový buben (22“), dva tom tomy (10“ a 12“) a floor tom (16“).
 
Vlastnosti
Všechny bubny jsou osazeny litými ráfky MasterCast Die-Cast Hoops, které napomáhají hutnosti, síle a jasnosti tónu. Samozřejmostí je technologie úchytů na tom tomy společnosti Pearl OptiMount Suspension System, která je odlehčena díky hliníku. Zajišťuje potřebnou stabilitu a nijak nenarušuje přirozenou rezonanci materiálu ani barvu zvuku. Korpusy obsahují inovativní zlaté vzduchové otvory Golden Ratio a uvnitř jsou zpevněny čtyřmi speciálními javorovými prstenci. To vše podporuje jedinečný frekvenční rozsah bubnů a plně rozvíjí jejich zvukový potenciál.
 
O řadě Pearl  Masters Premium Maple
Série Masters Premium Maple přináší bicí nástroje profesionální úrovně. Díky kvalitnímu materiálu výběrového severoamerického javoru, který se používá taktéž na exkluzivní zakázkové soupravy Masterworks, dosahují bubny vynikajících zvukových vlastností. To je dáno kromě zmíněného čtyřvrstvého dřeva i čtyřmi speciálními zpevňujícími prstenci, které zvyšují bytelnost korpusů a napomáhají plnosti a živosti tónu. Řada Masters Premium Maple je už řadu let oblíbena u profesionálních bubeníků z celého světa.
 
Specifikace
Rozměry:
•    Bass Drum: 22“x18“ 
•    Tom: 12“x8“
•    Tom: 13“x10“
•    Floor Tom: 16"x16" 
Hardware:  není součástí sady
Materiál: javor
Barva: Red Glass

Mám připomínku k popisu

Hlavní obrázek 22“; 12“, 13“; 16“ PEARL MMP924XP Masters Premium Maple - Red Glass

O značce Pearl

Historie japonské značky Pearl sahá až do roku 1946, kdy zakladatel Katsumi Yanagisawa začal vyrábět stojany na hudební nástroje. V padesátých letech pak přišly první bicí soupravy a v roce 1966 profesionální řada President Series. Koncem šedesátých let začíná vyrábět také příčné flétny, od studentských až po profesionální stříbrné i zlaté modely. V sedmdesátých letech uvádí na trh průhledné akrylátové korpusy a v roce 1980 přichází první série souprav Export, které nyní patří mezi nejprodávanější bicí soupravy na světě. Do portfólia značky patří také bicí hardware a veškerý sortiment perkusí. O kvalitě a renomé značky Pearl svědčí nejlépe slavná jména jejich uživatelů. Mezi světové hráče na bicí Pearl patří Dennis Chambers (Santana), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Brian Frasier Moore (Madonna, Christina Aguilera), Ian Paice (Deep Purple), Mike Mangini (Dream Theatre) a další.