V pátek 29.3. jsou naše prodejny otevřeny! Na Velikonoční pondělí 1.4. jsou z důvodu státního svátku zavřené. Expedice zboží probíhá do 28.3. a poté od 2.4.

Nezapomeňte zaregistrovat svůj nákup nad 1 000 Kč do soutěže! Více info ZDE.

ART TubeMix

5-kanálový Tubemix s USB, vybaven elektronkou 12AX7, phantomové napájení

Produkt se již neprodává

Potřebujete poradit? Zeptejte se našeho odborníka. 800 708 807

Nenašli jste mezi alternativami žádný produkt, co by Vás zaujal?

Můžete si prohlédnou kompletní výběr zde.

Případně nás kontaktujte a naši kolegové Vám rádi s výběrem pomohou.

Základní popis

 
ART TubeMix
 
ART TubeMix je kompaktní mixážní pult s pěti vstupními kanály (2x mono, 1x stereo, 1x Hi-Z) a dvěma pomocnými sběrnicemi (AUX). Je vybaven elektronkou 12AX7, kterou lze volitelně zařadit do signálové cesty mikrofonního nebo nástrojového vstupu jako lampový předzesilovač, resp. amp simulátor. Mixpult je vybaven také USB audio rozhraním pro připojení k počítači. Každý kanál disponuje třípásmovým ekvalizérem s pevně přiřazenými frekvencemi. Robustní kovová konstrukce s elegantními dřevěnými bočnicemi je zárukou dlouhodobé spolehlivosti.
 
Vlastnosti
Každý vstupní kanál je vybaven třípásmovým ekvalizérem (80 Hz, 2,5 kHz, 12 kHz), potenciometry pomocných sběrnic (AUX1, AUX2), stereopozice (PAN) a otočným ovladačem hlasitosti (LEVEL). U mono kanálů jsou dále k dispozici LED diody signalizující přebuzení (PEAK) a potenciometry pro nastavení citlivosti (TRIM). Smíchaný audio signál je směrován do hlavního (TRS L+R), monitorovacího (TRS L+R), sluchátkového a USB výstupu. K napájení kondenzátorových mikrofonů lze využít globální phantomové napájení. Monitorování síly signálu mají na starosti LED diody a VU metry.
 
Mixážní pulty / převodníky 
V rámci série Digital Interfaces / Mixers nabízí společnost ART ucelenou nabídku mixážních pultů a produktů používaných jako datová / audio rozhraní pro PC/Mac DAW aplikace. Přístroje s rozhraním USB a ADAT se vyznačují nízkou latencí a čistým zvukem. Uživatel může vybírat z několika modelů – od jednoduchých USB MIDI / audio převodníků až po profesionální studiový osmikanálový interface Tube Opto 8. Mixážní pulty s USB rozhraním pak najdou uplatnění při mobilním nahrávání nebo v menších domácích studiích.
 
Specifikace
•    Počet kanálů: 5 (2x mono, 1x stereo, 1x Hi-Z) 
•    2x AUX na každém kanálu
•    Vstupní konektory: ¼” TRS
•    Třípásmový ekvalizér s pevnými frekvencemi
•    Sluchátkový výstup
•    Kovové provedení s dřevěnými bočnicemi
•    Elektronka 12AX7
•    Phantomové napájení
•    USB audio rozhraní (16 bit, 44,1 kHz / 48 kHz)
•    LED diody, VU metry
•    Rozměry: 84 mm x 198 mm x 265 mm 
•    Váha: 2,5 kg

Mám připomínku k popisu

Hlavní obrázek Lampové mixážní pulty ART TubeMix

O značce ART

Americká společnost ART (Applied Research and Technology) byla založena v roce 1984 a u jejího zrodu stáli bývalí zaměstnanci společnosti MXR. ART se specializuje na vývoj a výrobu kvalitní audio techniky v přívětivé cenové relaci. Díky skvělému poměru ceny a výkonu dokáže oslovit nejen zkušené profesionály, cenová politika společnosti vychází vstříc i začínajícím zvukařům nebo malým projektovým studiím. Kromě svých vlajkových lodí, kterými jsou lampové kompresory a předzesilovače, vyvíjí ART i řadu drobných pomocníků, jako jsou DIboxy, splittery, patchbaye nebo malé stolní preampy, které jsou kvalitně zpracované a oplývají promyšlenými funkcemi.